Fal Cafe Android Fal Uygulaması Ücretsiz

  • 0
  • 0 ratings
0 ratingsX
Very bad!BadHmmmOkeGood!
0%0%0%0%0%
0 ratingsX
Very bad!BadHmmmOkeGood!
0%0%0%0%0%
5
0
4
0
3
0
2
0
1
0
  • Lisans Ücretsiz
  • Üreticimstapps.com
  • İşletim Sistemi A
  • 0/5
  • 0 ratings
0 ratingsX
Very bad!BadHmmmOkeGood!
0%0%0%0%0%

Fal Cafe Uygulaması android cihazlarınızda kullanabileceğiniz bir çok özelliği ücretsiz olan, Falcı bacı, derya abla gibi kaliteli fal uygulamalarına benzer mantık ile çalışan kullanışlı ve kaliteli bir fal uygulamasıdır.

Üretici Açıklaması :

Fal baktırmak için birilerini aramanıza gerek kalmadı. Kahve falı baktırmak için, en büyük sanal eğlenceniz, Fal Cafe her an yanınızda.
Kahvenizi keyifle için ve fincanınızı çevirip biraz bekleyin. Sonra fotoğraflarını çekip bize gönderin. Sizler için yorumlayalım.

Birbirinden değerli falcılarımız, her fincanı dikkatle inceliyor, size özel yorumları uzun uzun yapıyor.
Bu nedenle falların cevaplanma süresi 10 dakika ile yarım saat arası bir zamanı bulabiliyor. Yoğun ilginiz ve sabrınız için teşekkür ederiz.

Özellikler:
* Yorum için fotoğrafları hem albümden hem de kameradan doğrudan gönderebilirsiniz.
* Yorumlanmış fallarınız gelen kutusunda saklanır.
* Yorum bekleyen fallarınızı takip edebilirsiniz.
* Her saat başı bedava krediler dağıtılır
* Günlük ücretsiz fal baktırabilirsiniz.
* Karakter özelliklerinizi bir kez tanımlamanız yeterlidir.
* Günün her saatinde fal baktırabilirsiniz.
* Yorumcularımızın size gönderdiği yorumları beğenebilirsiniz.

Kahve Falının Tarihçesi :
Kahve falının çıkış tarihi kesin olarak bilinmemektedir. Bazı kaynaklarda Türk kahvesi içerisinde telvelerden oluşan şekillerin yorumlanmasının 18.yüzyıla dayandığı yazmaktadır. Eski kültürel uygulamalardan biri olan ve geçmişten günümüze adeta miras olarak kalan kahve falı bakımcılığı, her yüzyılda hanımların sohbetlerine renk katmıştır.

Osmanlı tarihine baktığımız zaman; ilk defa Yavuz Sultan Selim dönemine denk gelen 1517 senesinde Türk kahvesinin Osmanlı mutfağına girdiğini söyleyebiliriz. Bu dönemde doğuya olan sefer sayısının fazla olması, doğuda var olan bazı kültürlerden Osmanlı’nın esinlenmesini sağlamıştır. Osmanlı sarayına girdiği günden itibaren sevilen bir içecek olan Türk kahvesinden sorumlu görevliler, saray içerisinde “Kahveci başı” olarak adlandırılmaktaydı. Ardından Venedikliler 1615 senesinde kahve ile tanışarak, bu lezzeti Avrupa’ya taşımışlardır.

Türk kahvesinin saray mutfağında sevilen bir içecek olmasının ardından, saray içerisinde kahve falı ritüeli ortaya çıkmıştır. Bir fincan Türk kahvesi içildikten sonra, kahve telvesini okumak, kahve fincanı ve tabağı içerisinde telvelerden oluşan şekil ve işaretleri kişinin gelecekte başına gelecek olaylara yorumlamak; geçmişten günümüze devam eden bir gelenek halini almıştır.

Türk kahvesi, ilk başlarda Bosna, Orta Doğu, Kuzey Afrika ve Balkanlar’a; ardından da dünyanın birçok yerine yayılmıştır. Türk kahvesi falcılığı ise, fala merak saran insanların herhangi bir bilime dâhil olmadan icra ettikleri fal türlerinden biridir. Tarihçiler, Türk kahvesi içildikten sonra fincanın kapatılarak, kahve falı bakılması ritüelinin ilk defa Osmanlı sarayında başladığını belirtmektedirler. Osmanlı sarayından çıkan kahve falı bakma geleneği, günümüzde bazı kafelerde ekstra ücret karşılığı Türk kahvesi bakımı yapan meslek erbapların ortaya çıkmasını sağlamıştır. Bazı insanlar kahve falı yorumu yapmayı meslek haline getirmişlerdir. Bu meslek, Türkiye ve Yunanistan’da kahve falı sözlüğü gibi yazılı ve dijital ortamlarda rağbet görmüş olup,günümüzde de hala büyük bir kitle tarafından ilgi görmektedir. Kendi evinde eğlenmek amacıyla eş dosta kahve falı bakan amatör kişilerin sayısı da ülkemizde bir hayli fazladır. Özellikle bayanların rağbet gösterdiği kahve falı, Osmanlı döneminden kalma kültürel miraslar arasında olan tablolarda resmedilmiştir.

Fal, bazı alet ve araçlarla ya da bazı yöntemlerle, içinde bulunulan zamanla veya gelecekle ilgili yorumlar yapma ve tahminlerde bulunma işidir. Fal bakan kişiye falcı denir. Yüz falı, tarot, iskambil falı, bakla falı, el falı, kahve falı gibi birçok fal çeşidi bulunur.

  • 0/5
  • 0 ratings
0 ratingsX
Very bad!BadHmmmOkeGood!
0%0%0%0%0%
Devamını OkuGizle
Benzer İçerikler
  • Site İçi Yorumlar
  • Dısqus Yorumlar